RPA og kontorrobotter kan give dig en konkurrencemæssig fordel

RPA automatisering

Som virksomhedsejer er konkurrencemæssige fordele essentielle for at sikrer fremtid overlevelse af virksomheden – og den kan RPA / kontorrobotter være med til at sikre.

Udover at differentiere sig ved at tilbyde et godt produkt eller service ydelse, er et andet vigtigt parameter at holde sine interne omkostninger nede. De operationelle omkostninger forbundet med administrative repetitive opgaver, kan hurtigt udgøre en større procentdel af virksomhedens samlede administrative omkostninger.

Hvad hvis du kunne automatisere disse processer, så du enten kan spare end medarbejder eller frigøre tid til at lave mere værdiskabende arbejde?

Det er langt fra alle virksomheder, som benytter sig af RPA / kontorrobotter, så hvis du bruger det, kan du hurtigt adskille dig fra dine konkurrenter.

Hvad er de primære fordele ved at bruge RPA / kontorrobotter?

  • Effektivitet: Du kan udføre langt flere opgaver ved at bruge RPA kontorrobotter. Det kan resultere i at du får 20-30% mere tid til at arbejde på salgs- eller servicefremmende arbejde i stedet. Derudover, kan en robot arbejde i døgndrift, hvis det bliver nødvendigt uden at skulle holde middags-pauser eller lignende.
  • Reducere omkostninger: Forøgelsen i effektivitet kan reducere behovet for administrative medarbejdere, som dermed reducere omkostninger i virksomheden.
  • Færre fejl: En robot gør præcis hvad den får besked på og har ikke dårlige dage, hvor der sniger sig fejl ind. Er robotten opsat korrekt, får du derfor færre fejl.

En af de bedste værktøjer til at lave RPA er Microsoft Power Automate, som let kan integreres med andre services og platforme fra Microsoft. Bruger du allerede Teams, Dynamics eller andre af deres applikationer er det super let at lave effektive integrationer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen