Få mest gevinst ved din ejendomsinvestering som virksomhed

Ejendomsinvestering kan for både private og virksomheder være en af de tungeste økonomiske byrder, som man varetager i sin levetid. Samtidig kan det også være en af de største økonomiske gevinster, hvis man tænker sig om. Her har vi samlet fire simple, men gode tips.

Køb på det rigtige tidspunkt

Dette er selvfølgelig lettere skrevet end gjort. Men skal du foretage dig en investering i en ejendom, særligt hvis den er relativt økonomisk tungtvejende, så foretag en vurdering af markedet. Har bolig/ejendomspriserne været stigende? Hvor længe har de været stigende? Hvordan ser prognoserne fra diverse udbydere heraf ud? “Do your homeworks”. Du vil selvsagt gerne investere, når markedet er på vej op, ikke på vej ned lige efter købet.

Renovering

Dette er en simpelt og lige til punkt, men renovering kan give meget. Ofte ses en investering i renovering at give pote rent økonomisk. Derfor kan det måske være en idé, at købe noget, som kunne bruge en kærlig hånd. Fremfor at købe noget som står som nyt.

Køb i det rigtige område

Køb i et vækstområde. København har altid været meget i vækst eksempelvis. Boliger og ejendomme i København er steget helt voldsomt i pris over det sidste årti. Her kan områder som eksempelvis Amager eller Nørrebro måske være attraktivt at kigge ind i. De er ikke helt så dyre som indre by, men med den urbanisering der opleves, kan det anses som attraktive markeder.

Få en vurdering

Når du skal sælge, så få en professionel salgsvurdering . Gå ud og få en vurdering, så du kan se, om du får det rigtige for den. Her kan du med fordel også bruge en professionel til salget, da de ofte har mere erfaring i at hive en god pris for det. Uanset hvad, så få vurdering af hus, lejlighed eller hvad du måtte have brug for.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen